Specialefterskole med specialundervisning til unge

Specialefterskole Solbakken har snart 50 års erfaring med at undervise unge ordblinde og unge med  specifikke indlæringsvanskeligheder, det vil sige skolefaglige udfordringer. I dansk og matematik undervises alle vores elever på små hold og med to lærere tilknyttet. I engelsk underviser vi på fem faglige niveauer, og vores 10. klasse-elever kan vælge at gå til afgangsprøve i faget, eller i stedet modtage prøvefri engelskundervisning på fagligt niveau. 

Opholdet på efterskolen starter med en introuge

De nye elever starter med en introuge, hvor de bliver testet i dansk, matematik og engelsk. Det giver os en god fornemmelse af den faglige spredning blandt det nye elevhold.

10. klasse på Solbakken

Vores 10. klasse-elever er fordelt på hold med 15 til 17 elever, og to lærere tilknyttet i dansk og matematik.  

Eleverne går til afgangsprøver i dansk og matematik​. De har også mulighed for at gå til afgangsprøve i engelsk.

​9. klasse

Eleverne bliver undervist eksamensforberedende i dansk og matematik og går til afgangseksamen i de to fag. I de øvrige fag i 9. klasse undervises eleverne efter Fælles Mål. Det meste af denne undervisning foregår med to lærere tilknyttet holdene.

Hør mere om specialundervisning på vores efterskole

Du kan kontakte Efterskolen Solbakken, hvis dit barn har brug for et ophold på en specialefterskole. Du kan ringe på telefon 58 14 11 52 eller skrive til forstander@efterskolensolbakken.dk. Desuden kan du bede om yderligere oplysninger om vores specialundervisning og niveaudelt undervisning ved at skrive til forstander@efterskolensolbakken.dk.​​

Valgfag

Anderledes dage

Skituren

Dramaugen

Læseugen

Erhvervsugen

Skema

Send os en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på Facebook

​​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 75 anmeldelser på Facebook

​Hvem er vi

Efterskolen Solbakken

CVR: 49015011