Værdigrundlag

Det er vigtigt for Efterskolen Solbakken, at tage udgangspunkt i den enkelte elevs situation.

Vi tror på:

• at øget selvværd er en afgørende faktor for elevernes videre liv

• at fagligheden styrkes ved at stille krav, men også ved at lytte til hinanden

• at fællesskabsfølelsen opnås ved at udvise omsorg og danne ramme om de gode oplevelser

• at demokratisk dannelse udvikles ved at give medansvar og indsigt i samfund og forståelse for mennesker

Værdigrundlaget er evalueret af bestyrelsen i løbet af vinteren 2014/15, og den ændrede ordlyd er godkendt på generalforsamlingen d. 10. maj 2015.

Besøg os på Efterskolernes Dag
12-08-2019
Søndag d. 29. september slår vi dørene op for alle interesserede.
Læs hele nyheden
Optag af elever til skoleåret 2020-21
06-06-2019
For at komme i betragtning til en plads på Efterskolen Solbakken skal I sende os en ansøgning. I vil derefter blive indkaldt til en optagelsessamtale. Til eventuel optagelse skal vi bruge en ordblindetest samt skolefaglige udtalelser.
Læs hele nyheden