Værdigrundlag

Det er vigtigt for Efterskolen Solbakken, at tage udgangspunkt i den enkelte elevs situation.

Vi tror på:

• at øget selvværd er en afgørende faktor for elevernes videre liv

• at fagligheden styrkes ved at stille krav, men også ved at lytte til hinanden

• at fællesskabsfølelsen opnås ved at udvise omsorg og danne ramme om de gode oplevelser

• at demokratisk dannelse udvikles ved at give medansvar og indsigt i samfund og forståelse for mennesker

Værdigrundlaget er evalueret af bestyrelsen i løbet af vinteren 2014/15, og den ændrede ordlyd er godkendt på generalforsamlingen d. 10. maj 2015.

Efterskolernes Dag 2017
08-08-2017
Søndag d. 24. september holder skolen åbent hus fra kl. 13-17. Her vil du kunne møde skolens nuværende elever, som kan give dig og din familie en rundvisning på skolen. Du vil også kunne møde nogle af skolens lærere, som vil kunne fortælle dig lidt om livet som elev på Solbakken.
Læs hele nyheden
Optagelse til skoleåret 2018-19
08-08-2017
Alle ansøgere bliver indkaldt til en optagelsessamtale. Send os en ansøgning (I kan finde vores ansøgningsskema her på hjemmesiden). Vi skal bruge skolefaglige udtalelser i dansk, engelsk og matematik samt en ordblindetest.
Læs hele nyheden