Værdigrundlag

Det er vigtigt for Efterskolen Solbakken, at tage udgangspunkt i den enkelte elevs situation.

Vi tror på:

• at øget selvværd er en afgørende faktor for elevernes videre liv

• at fagligheden styrkes ved at stille krav, men også ved at lytte til hinanden

• at fællesskabsfølelsen opnås ved at udvise omsorg og danne ramme om de gode oplevelser

• at demokratisk dannelse udvikles ved at give medansvar og indsigt i samfund og forståelse for mennesker

Værdigrundlaget er evalueret af bestyrelsen i løbet af vinteren 2014/15, og den ændrede ordlyd er godkendt på generalforsamlingen d. 10. maj 2015.

Efterskolernes Aften
20-11-2017
Kom og besøg skolen i januarmørket. Onsdag d. 10. januar slår vi dørene op til besøg. I er velkomne mellem kl. 18 og 21.
Læs hele nyheden
Optagelse til skoleåret 2018-19
08-08-2017
Alle ansøgere bliver indkaldt til en optagelsessamtale. Send os en ansøgning (I kan finde vores ansøgningsskema her på hjemmesiden). Vi skal bruge skolefaglige udtalelser i dansk, engelsk og matematik samt en ordblindetest.
Læs hele nyheden