Her bor vi

Vi ligger ca. 5 km. øst for Skælskør i landsbyen Tjæreby. Eleverne er fordelt på seks bo-områder. De bliver fordelt helt tilfældigt og blandet (køn og alder). Der bor mellem 10-12 elever i bo-områderne og hvert område har 2 kontaktlærere tilknyttet.

Kørevejledning i bil:

Typisk kommer man enten fra Slagelse eller Næstved, når man skal til Tjæreby.

Fra Slagelse: Følg landevej 259 til Skælskør. Kør igennem Skælskør og fortsæt ud af Næstved Landevej. Ca. 5 km. udenfor ligger en gul kirke på højre hånd. Lige derefter finder I Ærtebjergvej. Følg vejen gennem Tjæreby til bakken. Her ligger vi.

Fra Næstved: Følg Landevej 265 ud af Næstved. PÅ venstre hånd ser i en gul kirke. Drej ned af Ærtebjergvej og følg vejen igennem Tjæreby.

Offentlig transport:

Fra Slagelse: bus nr. 470R kører via Skælskør videre mod Næstved. Man står af ved Tjæreby Brugs. Ærtebjergvej ligger modsat stoppestedet.

Fra Næstved: bus nr. 670R kører via Skælskør til Slagelse. Man står af ved Tjæreby Brugs og Ærtebjergvej ligger på samme side som stoppestedet.

Begge busser kører hver time.

Der er ca. ti minutters gang til skolen fra bus stoppestederne.

Efterskolernes Aften
20-11-2017
Kom og besøg skolen i januarmørket. Onsdag d. 10. januar slår vi dørene op til besøg. I er velkomne mellem kl. 18 og 21.
Læs hele nyheden
Optagelse til skoleåret 2018-19
08-08-2017
Alle ansøgere bliver indkaldt til en optagelsessamtale. Send os en ansøgning (I kan finde vores ansøgningsskema her på hjemmesiden). Vi skal bruge skolefaglige udtalelser i dansk, engelsk og matematik samt en ordblindetest.
Læs hele nyheden