Her bor vi

Vi ligger ca. 5 km. øst for Skælskør i landsbyen Tjæreby. Eleverne er fordelt på seks bo-områder. De bliver fordelt helt tilfældigt og blandet (køn og alder). Der bor mellem 10-12 elever i bo-områderne og hvert område har 2 kontaktlærere tilknyttet.

Kørevejledning i bil:

Typisk kommer man enten fra Slagelse eller Næstved, når man skal til Tjæreby.

Fra Slagelse: Følg landevej 259 til Skælskør. Kør igennem Skælskør og fortsæt ud af Næstved Landevej. Ca. 5 km. udenfor ligger en gul kirke på højre hånd. Lige derefter finder I Ærtebjergvej. Følg vejen gennem Tjæreby til bakken. Her ligger vi.

Fra Næstved: Følg Landevej 265 ud af Næstved. PÅ venstre hånd ser i en gul kirke. Drej ned af Ærtebjergvej og følg vejen igennem Tjæreby.

Offentlig transport:

Fra Slagelse: bus nr. 470R kører via Skælskør videre mod Næstved. Man står af ved Tjæreby Brugs. Ærtebjergvej ligger modsat stoppestedet.

Fra Næstved: bus nr. 670R kører via Skælskør til Slagelse. Man står af ved Tjæreby Brugs og Ærtebjergvej ligger på samme side som stoppestedet.

Begge busser kører hver time.

Der er ca. ti minutters gang til skolen fra bus stoppestederne.

Optag af elever til 2019/2020
26-03-2018
Vi starter optag af elever til skoleåret 2019/2020 efter sommerferien.
Læs hele nyheden
Formøde for kommende elever og deres forældre
23-02-2018
Søndag d. 6., maj løber formødet af staben.
Gammel elevdag
23-02-2018
Vi glæder os til at se vores tidligere elever og ansatte lørdag d. 5. maj fra kl. 11.15.