​Dokumenter i henhold til lovgivning

Siden er under opbygning og forventes færdig senest ved udgangen af juni 2022.

Evaluering af skolens samlede undervisning

Efterskolen Solbakken evaluerer løbende elevernes udbytte af undervisningen i henhold til vores indholdsplan. Dette sker på de to ugentlige lærermøder, i samarbejdet med forældrene, i test- og prøvesituationer, i det tværfaglige samarbejde mellem lærerne samt i bestyrelsesarbejdet. Den løbende evaluering er med til at danne grundlag for tilrettelæggelse og eventuelle justeringer af skolens tilbud år for år.

Vedtægter

Skolens nuværende vedtægter er vedtaget på generalforsamlingen d. 29. maj 2011, og godkendt af ministeriet

​d. 30. november 2011.

Årsplan for skoleåret 2021-22

Indholdsplan for skoleåret 2021-22

Indholdsplan for skoleåret 22-23

Afgangsprøver, karakterer og overgangsfrekvens

Se skolens nøgletal her:

Undervisningsmiljøvurdering, foretaget maj 2022

Selvevaluering

Hvert 2. år gennemfører Efterskolen Solbakken en selvevaluering i forhold til skolens værdigrundlag. Her undersøger vi hvordan og hvorvidt vi lever op til vores værdigrundlag. I den sammenhæng forholder vi os naturligvis til, hvilke spørgsmål evalueringen eventuelt rejser i forhold til praksis.

Seneste selvevaluering sker i juni 2022: