Sund og varieret kost

Maden på Solbakken er sund og varieret. Vi vil gerne præsentere eleverne for så meget forskelligt mad som muligt. Vi har f.eks. en ugentlig fiskedag og en kødfri dag. Vi får også klassisk dansk mad og eksotiske udenlandske retter. 

Vi er også "verdensberømte" for de såkaldte "Solbakke-salater", som mange af vores tidligere elever efterspørger når de kommer på besøg på skolen.  

Skolens køkken

Eleverne er i køkkenet en uge ad gangen sammen med en gruppe kammerater fra deres danskhold. De voksne i køkkenet er alle tre lærere, og når eleverne er i køkkenet betragtes det som undervisning. 

Eleverne står for al tilberedning af dagens måltider​, og opgaverne går på skift mellem dem. 

Der er fire måltider om dagen hvor det er obligatorisk for eleverne at deltage: morgenmad - frokost -aftensmad -aftente. Derudover er der mulighed for en let servering om formiddagen, og om eftermiddagen efter endt undervisning.

Økologi

En stor del af de råvarer der bliver brugt i køkkenet er økologiske. Vi laver stort set al vores mad fra bunden.

dsc_0023_2

Optag af elever til skoleåret 2020-21
06-06-2019
Efter en velfortjent sommerferie er vi klar til at begynde optag af elever til skoleåret 20-21.
Læs hele nyheden
Første skoledag 2019-20
06-06-2019
Søndag d. 11. august er vi klar til at åbne dørene for det nye elevhold.
Læs hele nyheden

Send os en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på Facebook

​​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 75 anmeldelser på Facebook

​Hvem er vi

Efterskolen Solbakken

CVR: 49015011