Skolens køkken​

​Sund og varieret kost

Maden på Solbakken er sund og varieret. Vi vil gerne præsentere eleverne for så meget forskelligt mad som muligt. Vi har f.eks. en ugentlig fiskedag og en kødfri dag. Vi får også klassisk dansk mad og eksotiske udenlandske retter. 

Vi er også "verdensberømte" for de såkaldte "Solbakke-salater", som mange af vores tidligere elever efterspørger når de kommer på besøg på skolen.  

Skolens køkken

Eleverne er i køkkenet en uge ad gangen sammen med en gruppe kammerater fra deres danskhold. De voksne i køkkenet er alle tre lærere, og når eleverne er i køkkenet betragtes det som undervisning. 

Eleverne står for al tilberedning af dagens måltider​, og opgaverne som f.eks. bager, kold og varm kok samt opvasker går på skift mellem dem. Derudover skal eleverne lære om køkkenhygiejne. 

Der er fire måltider om dagen hvor det er obligatorisk for eleverne at deltage: morgenmad - frokost -aftensmad -aftente. Derudover er der mulighed for en let servering om formiddagen, og om eftermiddagen efter endt undervisning.

Økologi

En stor del af de råvarer der bliver brugt i køkkenet er økologiske. Vi laver stort set al vores mad fra bunden.

Send os en mail

Hos Efterskolen Solbakken har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon 58 14 11 52. Du kan også sende os en e-mail til forstander@efterskolensolbakken.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 150 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Efterskolen Solbakken

CVR-nummer: 49015011

Ærtebjergvej 75, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om Efterskolen Solbakken.