​Der er ikke mulighed for afgangsprøve for skolens 9. klasse-elever.

Der er 5 faglige niveauer i engelsk og en lærer pr. hold. På hold 1-3 bliver eleverne undervist efter deres faglige niveau og ikke efter alders- eller klassetrin. Hold 4 er for de 10. klasse-elever som kun ønsker at gå til den mundtlige engelskprøve, og hold 5 er for de 10. klasse-elever, som ønsker at gå til både mundtlig og skriftlig afgangsprøve i faget.

De fagligt bedste 9. klasse-elever kan også deltage i undervisningen på hold 4 eller 5. Men de kan altså ikke gå til afgangsprøven, men til gengæld kan de i løbet af året modtage prøveforberedende undervisning på 10. klasse niveau, og på den måde udfordre sig selv i faget.

Også i engelsk vil der være to terminsprøver for de elever, som følger den prøveforberedende undervisning.

For mere detaljeret beskrivelse af faget. Klik her.

Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder indenfor områderne: ​

• Kommunikative færdigheder

• Sprog og sprogbrug