Generelt:

I introugen bliver eleverne testet i dansk, engelsk og matematik.

9. klasseeleverne bliver fordelt på holdene 1-3, og bliver undervist efter deres faglige niveau og ikke efter alders- eller klassetrin.

10. klasseeleverne undervises som en almindelig 10. klasse - med den meget store forskel, at hver klasse er på 12-17 elever med to lærere tilknyttet.

Eleverne går til afgangsprøver i faget i 10. klasse. Vi har to terminsprøver i løbet af skoleåret, så vi gør prøvesituationen så tryg og velkendt som muligt for eleverne.

For mere deltaljeret beskrivelse af faget, gå til ministeriets side. Klik her.

Matematik på hold 1-3 (9. klasse).​

Mål for matematik:

Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder, der sætter dem i stand til at:​​

• Arbejde med tal og algebra
  • Arbejde med geometri
  • Praktisk anvendt matematik

Matematik i 10. klasse

10. klasseeleverne undervises i 10. klasse pensum og går til afgangsprøve i skriftlig og mundtlig matematik. Alt efter hvor mange 10. klasseelever vi har det pågældende år, undervises eleverne i hold på 12-17 elever, og med to lærere tilknyttet.

Der er terminsprøver to gange om året for at gøre eleverne så sikre og trygge som muligt.​