Vejledning​

Skolen har tre vejledere: Charlotte Holm Pedersen, Kirsten Rahbaek og Michael Poulsen.

Gennem samtaler i løbet af skoleåret og besøg på bl.a. Selandia, erhvervsskolen i Slagelse, bliver elevernes ønsker og muligheder klarlagt. Der er også mulighed for at komme i erhvervspraktik.

Vejlederne sørger for, sammen med eleverne, at udfylde uddannelsesplan og tilmelding til ungdomsuddannelse eller andet videre skoleforløb i marts måned.

10. klasseeleverne kommer en uge i brobygning og en uge i praktik. Derudover arbejder de med deres obligatoriske selvvalgte opgave, som skal omhandle deres valgte ungdomsuddannelse.

Vær opmærksom på, at vi kun tilbyder afgangsprøver i 10. klasse og kun i dansk og matematik.

Klik her for at se vores folder.