Skolens vedtægter / skolekreds

​Skolekredsen:

En efterskole er en selvejet institution. Det betyder, at skolen skal have en bestyrelse og en skolekreds.

Som medlem af skolekredsen kan man bl.a. deltage i Gl. Elevdag som altid ligger om lørdagen før Kr. Himmelfartsferien.

Det koster 50 kr. om året at være medlem.

Indbetaling til skolenkredsen kan ske via vores konto: 0573 625 9227.

Du kan selvfølgelig også betale hvis du kommer til Gl. elevdag. I 2018 er det lørdag d. 5. maj.

Skolens bestyrelse

For at lade sig vælge til skolens bestyrelse skal man være medlem af skolekredsen. Bestyrelsen mødes typisk 4 gange årligt. Bestyrelsens medlemmer er desuden meget velkomne til at deltage i alle skolens arrangementer og udflugter.

Generalforsamlingen sker i forbindelse med det årlige formøde for kommende elever, som ligger søndagen inden Kr. Himmelfartsferien. Indkaldelse til generalforsamlingen sker via skolens hjemmeside; og eventuelle forslag til dagsorden skal være skolen i hænde senest 1. april samme år.

I 2018 er generalforsamlingen søndag d. 6. maj kl. 15.45.

Bestyrelsesformand: Gerda Andersen, Tlf.: 5814 1125

Skolens vedtægter er vedtaget på generalforsamlingen d. 29. maj 2011.

Ministeriet har godkendt vedtægterne d. 30. november 2011.

Se vedtægterne her.

Efterskolernes Dag 2017
08-08-2017
Søndag d. 24. september holder skolen åbent hus fra kl. 13-17. Her vil du kunne møde skolens nuværende elever, som kan give dig og din familie en rundvisning på skolen. Du vil også kunne møde nogle af skolens lærere, som vil kunne fortælle dig lidt om livet som elev på Solbakken.
Læs hele nyheden
Optagelse til skoleåret 2018-19
08-08-2017
Alle ansøgere bliver indkaldt til en optagelsessamtale. Send os en ansøgning (I kan finde vores ansøgningsskema her på hjemmesiden). Vi skal bruge skolefaglige udtalelser i dansk, engelsk og matematik samt en ordblindetest.
Læs hele nyheden