Skolens vedtægter / skolekreds

​Skolekredsen:

En efterskole er en selvejet institution. Det betyder, at skolen skal have en bestyrelse og en skolekreds.

Som medlem af skolekredsen kan man bl.a. deltage i Gl. Elevdag som altid ligger om lørdagen før Kr. Himmelfartsferien.

Det koster 50 kr. om året at være medlem.

Indbetaling til skolenkredsen kan ske via vores konto: 0573 625 9227.

Du kan selvfølgelig også betale hvis du kommer til Gl. elevdag. I 2018 er det lørdag d. 5. maj.

Skolens bestyrelse

For at lade sig vælge til skolens bestyrelse skal man være medlem af skolekredsen. Bestyrelsen mødes typisk 4 gange årligt. Bestyrelsens medlemmer er desuden meget velkomne til at deltage i alle skolens arrangementer og udflugter.

Generalforsamlingen sker i forbindelse med det årlige formøde for kommende elever, som ligger søndagen inden Kr. Himmelfartsferien. Indkaldelse til generalforsamlingen sker via skolens hjemmeside; og eventuelle forslag til dagsorden skal være skolen i hænde senest 1. april samme år.

I 2018 er generalforsamlingen søndag d. 6. maj kl. 15.45.

Bestyrelsesformand: Gerda Andersen, Tlf.: 5814 1125

Skolens vedtægter er vedtaget på generalforsamlingen d. 29. maj 2011.

Ministeriet har godkendt vedtægterne d. 30. november 2011.

Se vedtægterne her.

Efterskolernes Aften
20-11-2017
Kom og besøg skolen i januarmørket. Onsdag d. 10. januar slår vi dørene op til besøg. I er velkomne mellem kl. 18 og 21.
Læs hele nyheden
Optagelse til skoleåret 2018-19
08-08-2017
Alle ansøgere bliver indkaldt til en optagelsessamtale. Send os en ansøgning (I kan finde vores ansøgningsskema her på hjemmesiden). Vi skal bruge skolefaglige udtalelser i dansk, engelsk og matematik samt en ordblindetest.
Læs hele nyheden