​Dansk​, matematik, & engelsk

Generelt:

I introugen bliver eleverne testet i dansk, engelsk og matematik. Det gør vi for at give os selv en fornemmelse af elevernes faglige niveau i faget. Og det giver os mulighed for at fordele fagligt stærke og fagligt svage elever bedst muligt på de forskellige hold. 

Både i 9. og 10. klasse underviser vi på små hold og i de tre fag er det med to lærere tilknyttet holdene. Vi har to terminsprøver i løbet af året, så eleverne får prøvet den helt specielle situation af, og de får en fornemmelse af hvordan de bruger deres tid bedst muligt inden de skal til den rigtige skriftlige eksamen eller prøve i maj måned. 

På Efterskolen Solbakken bruger vi CD-Ord og langt hovedparten af al undervisning foregår via elevernes pc'ere, og al materiale bliver naturligvis scannet ind, så eleverne har mulighed for at bruge deres it-hjælpemidler så meget som muligt. CD-Ord samt vores mediepakke bliver lagt ind på eleverne pc'ere i starten af skoleåret.

9. årgang, skoleåret 22-23

Det kommende skoleår er sidste år, hvor vores 9. årgangselever er prøvefri. En prøvefri 9. årgang betyder, at vi kan tage udgangspunkt i den enkelte elevs faglige niveau. Eleverne fordeles på to faglige niveauer med to lærere tilknyttet holdet i dansk og matematik. 

​9. klasse (fra august 2023)

Eleverne modtager eksamensforberedende undervisning i dansk og matematik og går til afgangseksamen i de to fag. I de øvrige fag i 9. klasse undervises eleverne efter Fælles Mål, og de fastsatte rammer for Stå Mål Med-Undervisning. 

10. klasse

Eleverne modtager prøveforberedende undervisning i dansk, engelsk og matematik og går til afgangsprøver i de tre fag - dog kan de vælge ikke at gå til afgangsprøve i engelsk.   

Engelsk

Der er 5 faglige niveauer i engelsk, hvoraf de to laveste som oftest bliver fyldt op med 9. årgangselever. holdene er ikke prøve-forberedende, og hold 1 er begynderniveau. De tre højeste niveauer underviser på 10. klassetrin, og eleverne her går til prøve. 9. årgangselever, som er rigtigt dygtige til engelsk, kan få lov til at deltage i undervisningen på et af 10. klasseholdene, men kan naturligvis ikke gå til prøve.

Eleverne testes den første uge i bl.a. læsning​

10. klasserne testes for sig i dansk og matematik.

Send os en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på Facebook

​​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 75 anmeldelser på Facebook

​Hvem er vi

Efterskolen Solbakken

CVR: 49015011