Dramaugen

Generelt: Der er 4 anderledes uger på et skoleår. En af disse uger er dramaugen.

I dramaugen arbejder eleverne med en teaterforestilling hele ugen. Inden da har de i faget "Leg og bevægelse" arbejdet med forskellige udtryksformer og teknikker; de har måske også været igang med at skrive deres eget manuskript eller øve sig på et færdigt manuskript.

Ugen sluttes af med en forestilling fredag d. 13. april 2018 kl. 19.00.

Der arbejdes hen imod dramaugen igennem hele skoleåret. Det meste af skoleåret hedder faget hedder "Leg og bevægelse".

Alle elever undervises sammen af 4 lærere i 2 lektioner á 45 min. pr uge.

I begyndelsen af året undervises alle elever i en stor gruppe. Efterhånden arbejdes der selvstændigt i mindre grupper med konkrete opgaver, der som regel fremføres for de øvrige.

I dramatimerne arbejder vi bl.a. med:​

• at udvikle elevernes evne til at udtrykke sig verbalt og kropsligt

• at øge elevernes selvtillid, så de bliver bedre til at samarbejde og turde være en aktiv del af en større gruppe