Anderledes dage/Onsdage​

Skoleåret starter med 5 anderledes dage. Det er intro-ugen, hvor eleverne skal lære hinanden, de ansatte og skolen at kende.

Fagene dansk, engelsk og matematik er skemalagte timer. De øvrige skolefag ligger onsdag eftermiddage, hvor vi organiserer undervisningen lidt anderledes. Undervsningen står mål med folkeskolens "Fælles Mål".

Naturfagene fysik/kemi, geografi og biologi

Undervisningen i de tre fag ligger onsdag eftermiddage i løbet af vinteren. Undervisningen er tilrettelagt som workshops, hvor eleverne bliver undervist i forskellige emner inden for fagene. Undervisning i de to fag sker for 8. og 9. klasserne.

Historie

Undervisningen i historie ligger onsdage i foråret. Derudover indgår historie som en naturlig del af de to ugentlige samlinger.

Onsdag eftermiddage er derudover temadage, hvor vi arbejder med andre emner. Det handler bl.a. etik & moral, forberedelse til lejrskolen, samt udflugter og foredrag.

De fleste onsdage starter med samling kl. 11.35 hvor dagens emne/fag gennemgås med eleverne.

Udflugt til Møns Klint, geografi

Afsted på cykler