​Ansøgningformular

Forældremyndighed *

​Kære ansøger-familie

Når vi har modtaget jeres ansøgning vil I modtage en anden formular, som I skal underskrive og sende til jeres nuværende skole. Her giver I tilladelse til, at skolen må videregive oplysninger om jeres barn til os.

Vi har optagelsessamtaler løbende fra det tidlige efteråret til det tidlige forår.

Hvis ikke I tidligere har fået en rundvisning på skolen, vil to af skolens nuværende elever give jer en ekspert rundvisning.

​For at kunne optage jeres barn skal vi have en ordblindetest og skolefaglige udtalelser. Hvis jeres barn er udredt for f.eks. ADHD, vil vi også meget gerne se udredningen.

Vi kan sagtens rumme elever med diverse diagnoser, men de skolefaglige udfordringer skal være de væsentlige, og eleven skal være parat til at tage medicin, hvis det skønnes nødvendigt.

Ved optagelsessamtalen skal vi naturligvis bruge jeres cpr.numre samt jeres samtykke om, at I acceptere betingelserne for optagelse på Efterskolen Solbakken.