Få pladser tilbage i 9. og 10. klasse

​Har du svært ved at læse og skrive lige så godt som dine kammerater? Er du måske testet ordblind, men synes du ikke, at du får den helt rigtige hjælp til det du har svært ved?

Så er et år år på en ordblinde-efterskole måske noget for dig. Vores 9. klasse er prøvefri.

Der er altså ingen eksamen - til gengæld underviser vi vores elever på små hold, med to lærere i dansk og matematik. OG eleverne undervises på fagligt niveau - du kan altså blive "hentet og flyttet" fra dit nuværende faglige niveau....hvis du vil arbejde for det.

I vores 10.klasse er der prøver i dansk, engelsk og matematik. Og undervisningen foregår på små hold og med to lærere i dansk og matematik.

Send os en ansøgning via formularen på hjemmesiden. Så kontakter skolen dig, så vil kan aftale tidspunkt for en optagelsessamtale.