Vi har to forskellige tilbud til vores elever:

9. klasse:

Vi optager ca. 30 9. klasse-elever. Som udgangspunkt er eleverne fordelt på to hold. Eleverne bliver testet den første uge de er her, og derefter fordelt på holdene.

9. klasse er prøvefri. Eleverne undervises på fagligt niveau. Der er to lærere tilknyttet hvert hold, og ind imellem kan lærerne besluttet at opdele eleverne yderligere.

Hvis man vælger en 9.klasse på Solbakken får man ti måneder med niveaudelt undervisning og ingen prøver. Det har naturligvis nogle konsekvenser: eleverne får ikke en afgangseksamen og skal dermed gå til optagelsesprøve og en samtale på en erhvervsskole for at komme igang med deres ungdomsuddannelse.

10. klasse

Vi optager 30-35 10. klasse-elever. De fordeles på to hold, som også har to lærere tilknyttet i dansk og matematik. Eleverne undervises på 10. klasse niveau og går til afgangsprøve. De kan også vælge at gå til prøve i engelsk.